Dielle pelletkachel

De uitleg van de fabrikant voor Dielle pelletkachel

Er zijn veel soorten pelletkachel op de markt verkrijgbaar, echter zijn er ook veel met dezelfde techniek.
Hier heeft de firma Dielle pelletkachels een andere kijk op door de intrede van haar gepatenteerde bodemvoeder.

Dielle pelletkachel werking

Werking Dielle pelletkachel

Het systeem is compleet tegenovergesteld tot de traditionele pelletkachel en heeft ook een lagere uitstoot dan het oude systeem.
Doordat de pellets niet koud op het vuur worden gegooid maar omhoog worden gedrukt en voorverwarmd worden geeft dit vele malen minder uitstoot.
Ook tijdens het uitdoven van de pelletkachel zal de traditionele pelletkachel de branderbak volledig leegblazen terwijl de Dielle gewoon stopt met het toevoeren van pellets en het as laat liggen.
Hierdoor heeft niet alleen minder uitstoot maar ook nog eens een standby tijd van een aantal uur waardoor het comfort wordt vergroot.
Ook het reinigen van het toestel hoeft niet iedere dag te gebeuren maar slechts één keer per maand omdat de nieuwe pellets de asresten netjes over de rand deponeert.
Hierdoor is een lagere rookgassnelheid waardoor u ook nog eens een veel rustiger vuur krijgt en zelfs in de laagste stand vuur blijft zien!
Ook het glas van de Dielle blijft langer schoon doordat de stookkamer warmer blijft dan bij de traditionele pelletkachel.

Design modellen pelletkachels

De design modellen pelletkachels zijn te vinden als ronde modellen pelletkachels volledig in het glas, driezijdig of zelfs een glas systeem welke zich automatisch blindeert als het vuur stopt.
ook is het mogelijk de pelletkachel te krijgen met keramiek of stalen panelen.

Zeer stille pelletkachel

De pelletkachels zijn stil in gebruik en hebben zelfs speciale ventilatoren en continu draaiende aanvoer van pellets zodat er geen start of stop van motoren aanwezig is.

Dielle pelletkachel

De modellen van de Dielle pelletkachel kunt u vinden op de website van Dielle of bij haar dealers welke op op de site worden vermeld.

Dielle Maestrale driezijdige pelletkachel

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account